anlägga avlopp i skärgården

Sjöstruktur tar hand om hela entreprenaden för ditt nya avlopp

Sjönära konstruktioner Sjönära konstruktioner Sjönära konstruktioner

levererar och installerar avlopp i Skärgården

Sjötransport avloppsanläggning Stockholms skärgård

Bilden visar en avloppsanläggning på väg till installation i Stockholms skärgård. Sjöstruktur förfogar över specialbyggda transportbåtar och pråmar med lyftkranar som gör att vi kan frakta tung last och maskiner på ett säkert sätt.
Våra moderna entreprenadmaskiner är små och smidiga men samtidigt mycket kraftfulla.

Enskilda avlopp i skärgården


Gå inte vilse i avloppsdjungeln

Torrdass eller minireningsverk? Trekammarbrunn, BDT eller sluten tank? Gråvattenfilter? Normal eller hög skyddsnivå?

Frågorna kan vara många och det är lätt att gå vilse i avloppsdjungeln. Med tanke på det stora antalet tekniska lösningar som finns samt den hela drös av tillverkare man har att välja mellan är det inte så konstigt. Men vi hjälper dig.

Hjälp med ansökan om enskilt avlopp till kommunen

Att anlägga ett avlopp, oavsett lösning, kräver tillstånd från din kommun. Vill du ha hjälp med ansökan kan vi bistå även med detta och på så vis kan vi ta ansvar från start till mål i avloppsprojektet.

Vi kan installera i stort sett vilket system du vill, har du redan fått tillstånd för samt köpt ett avloppskoncept är du välkommen att höra av dig ändå.

Men helst kommer vi in i ett tidigt skede där vi ses på plats för att bilda oss en uppfattning om fastighetens möjligheter och/eller begränsningar och naturligtvis lyssna till era specifika behov och önskemål.

Minireningsverk rekommenderas i de flesta fallen

Generellt sett rekommenderar vi nästan alltid ett minireningsverk, det vill säga en lösning godkänd för vattentoalett. Prisskillnaden mellan ett minireningsverk och ett enklare lösning som exempelvis BDT och förbränningstoalett är i stort sett försumbar i det stora hela.